Kokonaisvaltaista arkkitehtisuunnittelua Maskusta Turun ja muun Varsinais-Suomen alueelle

Ota yhteyttä

Arkkitehtisuunnittelu eli rakennussuunnittelu on PLM Solution Design Oy:n ydinpalveluita. Rakennussuunnittelussa olen keskittynyt omakoti- ja rivitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin sekä teollisuusrakennuksiin, mutta otan mielelläni vastaan myös toisenlaisten rakennuskohteiden suunnittelutyöt. Käytän suunnitellessani 3D-ohjelmaa (Archicad), joka helpottaa lopputuloksen hahmottamista. Palvelen asiakkaita Maskusta käsin Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa.

Rakennusarkkitehtina toimin joustavasti aikataulujesi vaatimusten mukaan. Pyrin täyttämään toiveesi ja odotuksesi mahdollisimman hyvin. Palveluihini kuuluu myös tila-, sisustus- ja kalustesuunnittelu, joista voit lukea lisää tällä sivulla.

 

Ota yhteyttä ja kerro, miten voin palvella sinua! Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Pientalojen ja teollisuusrakennusten suunnittelua tarpeidesi mukaan

Pientaloissa suunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä luonnollisesti talon käytännöllisyys ja toiminnallisuus. Suunnittelen jokaisen kohteeni yksilöllisesti, tontin ja ympäristön erityispiirteet huomioiden.

Saat kauttani:

  • poikkeuslupaan ja suunnittelutarveratkaisun hakemukseen tarvittavat asiakirjat

  • tontin käyttösuunnitelman, joskus ainoastaan tonttiin liittyvän konsultoinnin valmistaloa valittaessa

  • luonnossuunnittelun lisäksi rakennuslupaan vaadittavat asiakirjat ja suunnitelmat sekä ARK-työpiirustukset ja tarvittavat detaljipiirustukset

  • kokonaissuunnitelman sisältäen rakennussuunnittelun sekä piha- ja sisustussuunnitelmat.

Koen myös teollisuusrakennusten suunnittelun mieleiseksi. Siinä minua kiinnostaa asiakasyrityksen toiminnallinen prosessi: tuotannon sujuvuus yhtä lailla työntekijöiden viihtyvyyden kanssa, taloudellisuus yhdessä visuaalisuuden kanssa.

Toimivaa tilasuunnittelua

Palveluihini kuuluu myös tilasuunnittelu. Tilasuunnitelmaa tehdessäni muokkaan pohjan toimivammaksi suunnittelemalla seinien ja kiintokalusteiden paikkoja, ja tarvittaessa haen kohteelle muutosluvan.

Saat kauttani:

  • konsultointikäynnin ajatusten herättämiseksi ja ideoiden antamiseksi

  • huonekohtaisen sisustusluettelon materiaaleineen ja detaljipiirustuksineen.

Kysy lisää

Persoonallista sisustussuunnittelua

Suunnittelen uuden sisustuksen niin asuntoihin kuin toimitiloihinkin huomioiden sekä asiakkaan toivoman tyylin että tilojen käytettävyyden. Kohde voi olla yksi huone tai koko huoneisto ja niin uudis- kuin remonttikohdekin.

 

Suunnittelen tilat ja sisustukset selkeällä, mutta persoonallisella otteella, asiakkaan budjetin huomioiden. Huolehdin myös tarvittavista rakennusluvista.

 

Työni lähtökohtana ja tärkeimpänä tavoitteenani on aina asiakkaan sisustushaaveiden ja -unelmien toteuttaminen. 

Pyydä tarjous

Kotien ja liiketilojen kalustesuunnittelua

Suunnittelen niin koteihin kuin liiketiloihinkin yksilölliset puusepällä teetettävät mittatilauskalusteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää – kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu on erikoisalaani.

Tutustu työni kohteisiin kuvagalleriassa

Kuvagalleriassa voit tutustua lukuisiin erilaisiin suunnittelemiini kohteisiin.