Kokonaisvaltainen arkkitehtisuunnittelu
– Turku ja muu Varsinais-Suomi

Arkkitehtisuunnittelu eli rakennussuunnittelu on PLM Solution Design Oy:n ydinpalveluita. Rakennussuunnittelussa olen keskittynyt omakoti- ja rivitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin sekä teollisuusrakennuksiin, mutta tartun mielelläni myös uusiin haasteisiin toisenlaisten kohteiden muodossa. Käytän suunnitellessani 3D-ohjelmaa (Archicad), joka helpottaa lopputuloksen hahmottamista. Arkkitehtina toimin joustavasti asiakkaan aikataulullisten tarpeiden mukaan ja pyrin täyttämään asiakkaani toiveet ja odotukset mahdollisimman hyvin. Tutustu toteuttamiini töihin kuvagalleriassa ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää palveluistani!

Pientalot

Pientaloissa suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet, luonnollisesti talon käytännöllisyys ja toiminnallisuus huomioon ottaen. Suunnittelen jokaisen kohteeni yksilöllisesti, tontin ja ympäristön huomioiden.

Asiakas saa kauttani:

  • poikkeuslupaan ja suunnittelutarveratkaisuhakemukseen tarvittavat asiakirjat
  • tontinkäyttösuunnitelman, joskus ainoastaan tonttiin liittyvän konsultoinnin valmistaloa valittaessa
  • luonnossuunnittelun ja rakennuslupaan vaadittavat asiakirjat ja suunnitelmat sekä ARK-työpiirustukset ja tarvittavat detaljipiirustukset
  • kokonaissuunnitelman sisältäen rakennussuunnittelun lisäksi piha- ja sisustussuunnitelmat

Teollisuusrakennukset

Teollisuusrakennusten suunnittelun koen myös mieleisekseni. Teollisuusrakennusten suunnittelussa minua kiinnostaa asiakasyrityksen toiminnallinen prosessi; tuotannon sujuvuus yhtälailla työntekijöiden viihtyvyyden kanssa, taloudellisuus yhdessä visuaalisuuden kanssa.