Ammattitaitoinen tila- ja sisustussuunnittelu
– Turku ja Varsinais-Suomi

Arkkitehtisuunnittelun ohella tila- ja sisustussuunnittelu kuuluu arkkitehtitoimistoni PLM Solution Design Oy:n pääpalveluihin. Lisäksi teen myös kalustesuunnittelua. Suunnittelen uuden sisustuksen niin asuntoihin kuin toimitiloihinkin huomioiden sekä asiakkaan toivoman tyylin että tilojen käytettävyyden. Pääasia on hyvä ja sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa – ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme parhaiten toteuttaa sisustushaaveesi!

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelussa olen keskittynyt asuntoihin ja toimitiloihin. Kohde voi olla yksi huone tai koko huoneisto. Hankkeina ovat uudis- tai remonttikohteet, tarvittavat rakennusluvat hoituvat samalla. Suunnittelen tilat ja sisustukset selkeällä mutta persoonallisella otteella, asiakkaan budjetin huomioiden. Sekä lähtökohtana että tavoitteena on asiakkaan sisustushaaveiden ja -unelmien toteuttaminen.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnitelmaa tehdessäni muokkaan pohjan toimivammaksi suunnittelemalla seinien ja kiintokalusteiden paikkoja sekä tarvittaessa haen kohteelle muutosluvan.

Asiakas saa kauttani

  • konsultointikäynnin ajatusten herättämiseksi ja ideoiden antamiseksi
  • huonekohtaisen sisustusluettelon materiaaleineen ja detaljipiirustuksineen

Kalustesuunnittelu

Suunnittelen kohteeseen tarvittaessa myös yksilölliset puusepällä teetettävät mittatilauskalusteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää – kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu on erikoisalaani.